Skype rockar!

Det var ett tag sedan jag testade det senast, men nu verkar faktiskt Skype riktigt stabilt och går att använda till vardags. Har kört det på prov ett par dagar, men har nu bestämt mig för att låta det stå igång jämt och använda det lite mer regelbundet.

Vi är ett gäng som brukar snacka konferenssamtal på kvällar/nätter. Det är riktigt coolt att kunna sitta och bara småprata ett par timmar samtidigt som man gör annat, utan att det kostar ett korvöre!

robincalmegard är mitt namn på Skype, lägg till mig vetja!

En annan cool grej är VoIPBuster som låter dig ringa gratis till alla fasta telefoner i hela Europa. Det enda man behöver göra är att sätta in 1 euro med sitt kreditkort för att ”bekräfta” kontot. Jag använde mitt säkra eKort från FöreningsSparbanken och nu ringer jag gratis överallt. Tyvärr har jag insett att jag ringer ungefär 98% mobilsamtal och 2% fasta samtal, och har alltså inte hunnit prova tjänsten så mycket som jag trodde från början (mobilsamtal med programmet kostar ungefär som vanligt). Frågan är hur länge till VoIPBuster är gratis? Det där med gratis brukar inte hålla särskilt länge…