Dagens låtar

Nostalgin flödar…

Lambretta – Bimbo
Kalle Baah – You Are My Angel
The Rasmus – In My Life
Chumbawamba – Tubthumping
Peter Bjorn and John – Young Folks
Melodie MC – Anyone Out There
Natural Ex – Stay By My Side (Sebbe ftw 🙂

…och så vidare…

Bäst på TV i helgen: SenselessMTV. Lätt. Skönt slötitt.

Insane var ordet

Det finns många sjuka musikvideos som producerats officiellt och inofficiellt genom åren – men en enstaka tar verkligen priset.


Varje gång jag ser den på MTV reagerar jag på samma sätt: Vad… i… hel… vete?!?
Sedan sitter jag helt paralyserad med öppen mun i tre minuter och funderar på vem den här mannen egentligen är, vad han har rökt och hur (o)sund hans relation till Queens of the Stone Age tycks vara.

Efter över 40 minuters googlande hittade jag den till slut ocensurerad på nätet. Jag har dessutom fått lära mig att det är en helt fristående fotograf tillika QOTSA-fan som filmat sin kompis och sedan skickat in alltihop till gruppen som direkt valde klippet som officiell video. Helt galet men hysteriskt kul.

Kolla själva, på eget bevåg: Queens of the Stone Age – Everybody Knows That You’re Insane

MTVs hemsida, imponerande

Surfade in på svenska MTVs hemsida idag för första gången på länge. Dels har de äntligen lyckats norpa domännamnet mtv.se av produktionsbolaget med samma namn, men så har de också släppt en ny sida som är riktigt cool.

Ett sökbart arkiv med tusentals musikvideos att se helt gratis, och många sköna mtv-program att titta på online – det kan bara inte slå fel.

Faktum är att MTV producerar en hel del bra musikmagasin, intervjuer och annat men tyvärr orkar man inte se mer än en halvtimme med tillhörande tre reklamavbrott innan man tröttnar. Med den nya sajten går programmen bra att se när som helst utan påtvingade reklamavbrott mellan var tredje låt (det var faktiskt inte ens överdrivet). Tummen upp för nya mtv.se!