Korkat artistnamn eller korkade Strängnäsbor

Idag arrangerade det lokala energibolaget i Strängnäs ett jippo, kallat Energidagen. En massa olika påhitt ägde rum i centrum, såsom stafettlopp, dragkamp och möjlighet att prova på att åka skylift.

Dagen avslutades vid niotiden med en riktigt påkostad artist uppträdandes i Ugglans park. En hel hög med småflickor väntade med spänning på Danny från den senaste omgången av Idol. Sminket satt på, håret var tillfixat och skyltarna var färdigskrivna med texten "DANNY! WE LOVE YOU!". Det tisslades och tasslades och i var och varannan mobiltelefon pratades det om "Idol-Danny som är på besök i lilla Strängnäs… han är ju så söööööt…".

Undrar hur förvånade och besvikna de egentligen blev när Dhani från A-Teens klev upp på scenen?

Tänk att två artister kan få ha så likadana namn. Undrar om småflickorna ens minns A-Teens?

Caféet tar form

Som kanske bekant håller mina föräldrar på att starta ett café i köpcentret Präntaren mitt inne i Strängnäs. Det kommer ligga så centralt det bara går och i princip hela Strängnäs befolkning kommer passera caféet minst en gång i veckan vilket ju är ett ganska bra utgångsläge.

Den planerade starten i juni har passerats för länge sen, men vi vet ju alla hur hantverkare är. 😉 Nuvarande plan är att öppna i augusti, och idag satte vi upp affischer på de stora träskärmar som satts upp för att dölja de som snickrar och donar innanför. Det är alltså lite mer ”officiellt” nu än tidigare, och ovan ser ni hur affischen ser ut. Självklart är det jag och mitt företag som står för all grafisk formgivning och marknadsföring av det nya caféet.

Jag förutsätter att alla i bloggosfären som har ärenden i Strängnäs i höst tittar förbi och tar en fika? 🙂