Promofest i Uppsala på lördag!

Hey! Jag har ju inte bjudit in er till vår (Seven Broadcasting) promofest i Uppsala på lördag! Så… här är den officiella inbjudan. 😉

Det blir riktigt trevligt tror jag – uppträdanden från flera balla akter, mycket trevligt folk, och presentation av en del nyheter från oss under hösten.

Platsen är Plan-B i Uppsala, datumet är lördag den 29 oktober och första artisterna går på scen klockan 23. Ålder: 20 år, men är du medlem på Radioseven.se eller Mysteria.se är åldern bara 18 (biljett krävs, skrivs ut på respektive sida).

Vi ses väl där? 🙂

Mysteria: The Club Experience har startat

Sådär, nu har äntligen Radioseven fått sitt första syskon i Seven Broadcasting-familjen.

Mysteria är en station med fokus på trance, techno och house, det vill säga lite hårdare musik än vad som spelas på Radioseven idag. Mer eller mindre kända DJs spelar varje kväll och under dagarna går en spellista med mestadels ny trance och house.

Det var stor premiär för Mysteria idag kl 17, och under kvällen har ett par DJ-shower redan dragit igång. De flesta fasta programmen drar dock igång först nästa vecka.

Efter en spännande och hektisk dag (och ett par dagars intensivt slit) är det nu dags att försöka vända tillbaka dygnet, så jag lyfter på hatten och säger godnatt.