Promofest i Uppsala på lördag!

Hey! Jag har ju inte bjudit in er till vår (Seven Broadcasting) promofest i Uppsala på lördag! Så… här är den officiella inbjudan. 😉

Det blir riktigt trevligt tror jag – uppträdanden från flera balla akter, mycket trevligt folk, och presentation av en del nyheter från oss under hösten.

Platsen är Plan-B i Uppsala, datumet är lördag den 29 oktober och första artisterna går på scen klockan 23. Ålder: 20 år, men är du medlem på Radioseven.se eller Mysteria.se är åldern bara 18 (biljett krävs, skrivs ut på respektive sida).

Vi ses väl där? 🙂

För övrigt…

…är det sista dagen hemma innan jag läggs in inför transplantationen. Imorgon är det dags att låsa in sig på Akademiska sjukhuset i Uppsala och där blir jag förmodligen kvar i drygt en månad framöver.

Sista dagen hemma är en må-kass-dag med huvudvärk, illamående och total kroppslig trötthet, vilket i och för sig symboliserar ungefär vad jag kommer slippa genom operationen den 22:a. Det hade nog varit jobbigare att vara pigg som en lärka idag, tror jag. Nu vill jag bara in och få detta överstökat så jag kan få må någorlunda hyfsat igen.

Så här kommer det gå till: Imorgon kväll läggs jag in och på tisdag börjar första förbehandlingarna inför operationen, då man börjar bryta ner mitt immunförsvar. Det gör man för att min kropp inte ska stöta bort njuren jag får från pappa.

På fredag eller lördag får jag åka hem på permission över en natt (mycket värdefullt!) och sedan fortsätter förbehandlingarna. Nästa tisdag kommer pappa och på torsdagen blir vi sövda och man sprättar upp oss och flyttar en av pappas njurar till min vänstra ljumske.

Sedan vaknar vi och jag mår förhoppningsvis redan bättre än jag gjort de senaste åren. Ett par veckors efterbehandling för att motverka avstötningar väntar, innan jag får åka hem och förhoppningsvis börja mitt nya liv.

En riktigt lång sista uppförsbacke väntar nu alltså, men sedan är det över. Oj, oj, vad skönt det ska bli.