Två flickor med sångröst

Idag hade Radioseven besök i studion av två tjejer som tillsammans kallar sig Wonderland. Malin och Johanna är enäggstvillingar och älskar båda att sjunga, dansa och att stå på scen. Nyligen släppte de singeln ”Mister Mister” som spelats en hel del på radio.

Det blev jag som fick äran att vara programledare och intervjua dessa två söta flickor. Det var svårt att hålla reda dem först (”vem är vem?”), men efter en stund lyckades jag särskilja dem. Malin pratade mest av de båda och Johanna var den som svarade på flest frågor från lyssnarna i chatten. Förutom att chatta med lyssnarna, signera singlar och svara på mina frågor hann tjejerna även med att sjunga acapella i studion. Modigt!

Under sändningen fotograferade Micke det hela, och efteråt poserades det framför Radiosevenloggan. Jag som verkligen inte ser bra ut på kort! Då kontrasten mellan mig och två söta skönsjungande flickor är ganska stor, rekommenderar jag er att blunda och snabbt klicka på krysset, om ni mot förmodan skulle stöta på bilderna någonstans. För er egen skull.

En kul och intressant sändning. Hoppas det går bra för Wonderland i framtiden!