2009 är här och jag är tillbaka

God fortsättning! Jag vet, jag veet, jag veeeet. Jag är en usel bloggare, men har å andra sidan deklarerat att jag bloggar helt för min egen skull och inte för att ni ska ha något smaskigt att läsa om nätterna. Moaha!

Nåväl, en liten update: De senaste veckorna har tillbringats på resande fot. Efter jul jobbade jag i Stockholm två dagar, ordnade till en kalasfylla med Johan och tog sedan tåget ner till Skåne på nyårsafton, bakfull som ett ägg. När man sitter på tåg och samtidigt mår som en rutten jordgubbe känns varenda kurva, varenda inbromsning som på en berg-och-dalbana. Hemskt.

Nyårsafton tillbringades med Erik och Anna och 50-talet andra på Vannaröds slott i Sösdala utanför Hässleholm. En riktigt trevlig tillställning med ett påkostat och vackert fyrverkeri på tolvslaget. Byn fyller 150 år i år och man ville fira in 2009 ordentligt vilket man lyckades med.

Veckan som följde tillbringades i orter som Sösdala, Staffanstorp, Hässeholm, Höör och Malmö. Lite jobb och mycket avkoppling. Hälsade på Amanda som just nu sliter med att retuschera en mängd modellbilder. Gosade med hennes två toksöta hundar och blev lite extra kär i Higgins som kanske syns extra tydligt på bilden nedan…

Idag har jag opererat bort min andra visdomstand och sitter nu och tycker synd om mig själv. Kinden är stor som en tennisboll och jag knaprar Alvedon för fulla muggar. Det är nog OK tills imorgon – eller jag hoppas det i alla fall – för då är det dags att återvända till kontoret. Julledigheten är över och det är dags att bita tag i vardagen igen…