Obevakad permission hela helgen

Sjukhuset dag 8, operation om 3 dagar

”blogga oftare, så att man vet att du lever! föfan.. hehe”

Okej, jag erkänner. Det har varit lite dåligt på bloggfronten från mig. Faktum är att det inte finns särskilt mycket att berätta. Det händer liksom inte särskilt mycket på ett sjukhus om dagarna.

Helgen var skön. Jag fick vara hemma på permission mellan fredag och söndag och bara en sån sak gör mycket för det lilla välmående som tittar fram ibland. Väl hemma hittade jag på något så ovanligt som att… sova. Ja, nu orkar jag knappt gå ur sängen på morgnarna så det blev mest sängliggande hela helgen – i min egen säng!

Hann också vara inne på caféet en del. Det stör mig en hel del att jag inte kommer kunna vara med på invigningen på fredag eller premiären för allmänheten på lördag. Jag har ju trots allt gjort all grafik, annonsering och reklam för Aroom. Det blir grymt i alla fall, föräldrarna har lyckats riktigt bra med inredning, färger, rubbet. Jag tror stenhårt på idén och det kommer gå hur bra som helst från första stund.

Jag har inte riktigt längtat efter operationen tidigare, men nu mår jag så pass kass att jag gärna vill få detta överstökat. Allt känns bara som en dimma just nu och jag vill hemskt gärna bli frisk så att jag kan satsa på alla små projekt jag vill genomföra. Nu, nu, nu! Imorgon läggs pappa in också. Då blir det kanske inte lika ensamt som tidigare. Risken finns väl att jag inser allvaret imorgon när han får kanyler och förbereds för operationen. Misstänker att jag inte riktigt gjort det ännu.

Slutligen vill jag tacka alla som ringer, SMSar, mailar, kommenterar och MSNar och frågar hur det är med mig. Nej, det är långt ifrån bra men det blir fasen så mycket bättre tack vare er! KRAM!