Oprah – en enda lång reklamfilm

Sjukhuset dag 3, operation om 7 dagar

Jag har tidigare hört rykten om att Oprah Winfreys tv-show är som en enda lång reklamfilm med pinsamt placerade produktplaceringar. Nu ligger jag här och tittar på alla möjliga lågbudgetprogram som går om dagarna, och kan också bekräfta dessa rykten för jag har tittat på en hel Oprah-show för allra första gången! För övrigt undrar jag vad företagen betalar för att vara med i ”Oprah”, det lär inte handla om några småsummor.

Igår var en hemsk dag med en riktigt hemsk kväll och tillhörande hemsk natt. Jag mådde verkligen riktigt dåligt och huvudvärken var kanske den värsta hittills, men nu är det över. Har fått lite nya blodtrycksmediciner som förhoppningsvis ska få ner mitt blodtryck, ett tryck som varit alldeles för högt de senaste veckorna. Hur som helst mår jag bättre nu och med lite tur får jag åka hem på permission senare i eftermiddag.

Att få komma hem ett par nätter gör väldigt mycket, det blir inte alls lika utdraget och tråkigt. Min kära far (han som också hamnar under kniven nästa vecka) är på väg hit för att hälsa på, tillsammans med lilla Elias. Sist någon var på besök var igår då mamma tittade förbi. Jag är visserligen ensamvarg, men 24 timmar utan en kotte att prata med kan göra en ganska frustrerad. Tur att telefonen finns… har hunnit med att terrorisera flertalet vänner och kollegor idag. 😉 För er som vill titta förbi så ligger jag på Akademiska, avdelning 70D2 (huvudentrén, 5 våningar upp med hissen).

Dags att krypa tillbaka ner i sängen och fortsätta njuta av den underbara kvalitets-tv som sänds så här dags. Over and out!