Söndag blir måndag

Så har klockan än en gång passerat midnatt och här sitter jag och slösurfar, ackompanjerad av skön 90-talsmusik. När ska jag lära mig att gå och sova istället för att sitta uppe i mörkret?  

Det har blivit den 9 juni (tiden går så sjukt fort just nu!) och enligt Facebook blir Yesim och Mathilda ett år äldre idag. Grattis på er flickor!

Helgen var en dag längre än vanligt och mycket har hunnits med sedan i torsdags. På fredagen kom mamma och bror och hälsade på här i 08-land. I lördags blev det brutal sommarhetta och klaustrofobi på Gröna Lund, och som avslutning en god middag på Medis tillsammans med Richard. Inte helt fel! Idag har sedan varit slappdagen nummer ett, soffläge mest hela dagen med undantag för en liten tripp till Globen Shopping.

Så fort jag införskaffat en mer vettig digitalkamera än den i mobiltelefonen så ska jag ta lite fina bilder på lägenheten där jag nu har kommit tillrätta på allvar.

Nu har jag allvarliga planer på att skaffa ett Nintendo Wii, även fast jag aldrig har varit mycket av ett spelfreak. Man måste ju bara ha ett!