Insane var ordet

Det finns många sjuka musikvideos som producerats officiellt och inofficiellt genom åren – men en enstaka tar verkligen priset.


Varje gång jag ser den på MTV reagerar jag på samma sätt: Vad… i… hel… vete?!?
Sedan sitter jag helt paralyserad med öppen mun i tre minuter och funderar på vem den här mannen egentligen är, vad han har rökt och hur (o)sund hans relation till Queens of the Stone Age tycks vara.

Efter över 40 minuters googlande hittade jag den till slut ocensurerad på nätet. Jag har dessutom fått lära mig att det är en helt fristående fotograf tillika QOTSA-fan som filmat sin kompis och sedan skickat in alltihop till gruppen som direkt valde klippet som officiell video. Helt galet men hysteriskt kul.

Kolla själva, på eget bevåg: Queens of the Stone Age – Everybody Knows That You’re Insane