Idol-Robin

Ännu en Idol skrivs in i historieböckerna. Trots att supersköna Amanda varit min favorit den senaste tiden så gjorde faktiskt Marie Picasso snäppet bättre ifrån sig ikväll, åtminstone kändes det så när man var på plats. Marie vann nog mycket tack vare vinnarlåten som var som gjuten för henne att framföra – inte riktigt rätt sound för Amanda.

Finalen var en ganska trevlig tillställning i Globen om än fruktansvärt varm. Hade hoppats på att få gå ut och ta frisk luft i pauserna men icke; gick man ut fick man minsann inte komma in igen. Trodde jag skulle kollapsa av värmeslag.

Tobbe "Trollkarl" Blom var studioman och höll igång publiken mellan akterna. Egentligen hade han inte behövts för publiken var hetare än hetast och det var ett enormt tryck hela tiden. Jag och lillbrorsan, som fick följa med kvällen till ära, såg bland annat Danny och Therese mima till "If Only You", David Hellenius härma Peter Jihde och Kelly Clarkson sjunga live. Och idolerna så klart; under reklampauserna uppträdde bland andra Daniel Karlsson, Christoffer Hiding, Andreas Sjöberg och Snygg-Mattias.

Nu är det sovdags! Fortsätt gärna kommentera vad lycka betyder för dig, det är väldigt intressant att läsa.