Packar för hemfärd

Då var det dags att packa väskorna och bege sig hem till Europa och Sverige igen. Klockan är en bit efter midnatt här på USAs östkust och vi vill egentligen inte riktigt åka hem – det finns så mycket mer att uppleva här borta – men vi är överens om att vi gärna återvänder hit snart igen.

Tyvärr finns det inga bilder från idag att visa eftersom kameran har fått vila på hotellrummet. Flera timmar har spenderats i Central Park, en helt fantastisk oas mitt i city. Vi har också besökt South Street Seaport – södra hamnen i New York med riktigt härlig bar- och restaurangmiljö i närheten av finansdistrikten.

Imorgon blir det ett par timmars ”sista minuten”-shopping innan taxin tar oss till Newark Liberty Airport för vidare flygning till Sverige. Om in- och utcheckningen blir lika enkel på hemresan som när vi flög hit återstår att se.