Avfärd om 30 timmar

Snart är det dags för min absolut första riktiga semester sedan Lanzarote i januari 07. Det ska bli hur skönt som helst, framförallt med ett par dagars miljöombyte. Att det sedan är New York, världens huvudstad, det handlar om gör ju inte saken sämre.

Jag, Richard och Sara lämnar Stockholm bakom oss tidigt torsdag morgon och kommer hem nån gång i början av juli. Vi ska bo flott på Manhattan, äta en massa flottiga hamburgare och dricka mycket öl. Enligt Google ligger temperaturen strax under 30C dagtid i New York och det är ju inte fy skam. Detta blir min första resa utanför Europas gränser, risken är stor att jag blir tagen som terrorist…


Terrorist?

Precis som inför den senaste semestern är nu ångesten på topp. Jag har hur mycket som helst kvar att hinna med på jobbet innan jag kan lämna Sverige. Svetten lackar och jag vet inte riktigt hur jag ska prioritera. När man ser på det ur det större perspektivet låter det ju helt absurt men det är iallafall så det är.

Jag tänkte försöka uppdatera bloggen ett par gånger under veckan med bilder så titta gärna förbi om ni är nyfikna!