Ungdomsfestival i Eskilstuna

Imorgon och på lördag anordnas en gratisfestival för ungdomar i Eskilstuna. Har för mig att det är tredje året i rad som man fixar en hel hög med aktiviteter och musikuppträdanden på Fristadstorget under två sensommardagar. I år kommer även jag, Micke och Jesper från Radioseven finnas på plats under lördagen för att sända live.

Just nu planerar vi vad vi ska göra på plats, lite mer detaljerat. Förmodligen har vi med oss en DJ som får spela ett par timmar på kvällen. Under dagen går vi runt med en trådlös mikrofon, intervjuar folk och anordnar tävlingar. Förhoppningsvis kan vi också få med oss någon av de artister vi samarbetar med. Det vore trevligt. Enligt väderprognoserna ska det vara sjysst väder, vilket såklart är uppskattat.

Finns du i Eskilstuna på lördag; kom och hälsa på oss! Vi kommer ha ett alldeles eget radiotält på Fristadstorget. På scen underhåller Brolle Jr och lokala Eskilstunaband.

SNABBFAKTA: Ungdomsfestivalen
När:
19-20 augusti
Plats: Fristadstorget, Eskilstuna
Antal besökare: Ett par tusen uppskattningsvis
På scen: Lokala Eskilstunaband, och Brolle Jr. kl 21
Arrangörer: Fritid Eskilstuna, Pingstkyrkan ”Alive”, KFUM
Varför: För att vi på Radioseven är där, såklart! (lördag)
Mer info: Här och här