Dagens outfit

Livet som den stjärnbloggare jag är behöver nödvändigtvis inte alltid vara en dans på rosor. Ibland krävs det att jag offrar mig rejält för att bloggens popularitet inte ska ge vika för nya trender på marknaden. Det gäller ju att hänga med, att genomgå en mindre renässans då och då för att "stay on top". Därför ska jag nu börja med något som flera av mina bloggkonkurrenter där ute redan provat med mycket gott resultat. Blondinbella, Kenza, Linda Rosing och inte minst Blondinkjella – alla har de en gemensam nämnare som jag tror är receptet på deras omåttliga framgång.

Dagens outfit. Att fotografera sig själv minst en gång varje dag och publicera sitt mer eller mindre smakfulla klädval för dagen har visat sig mycket positivt för besökssiffrorna.

Jag vill såklart inte vara sämre så jag börjar här och nu med att visa mina "gamla trasor", de som jag slet på mig i all hast när första jourlarmet kom vid åttatiden imorse och jag var tvungen att pipa iväg i taxi till serverhallen.

 

Röd T-shirt från HM och svarta Crocker-jeans. Fett nice!
(strykjärnet i bakgrunden bjuder jag på)