Stockholm ligger öde och världen håller andan

Kent spelade i Eskilstuna igår.

Det var häftigt att se dem igen – fjärde gången nu – och såklart extra tufft på hemmaplan. Killarna pratade väldigt mycket om sin hemstad och spelade mestadels äldre låtar från de första plattorna. 8000 pers på Strömsholmen rockade loss till gamla favoriter som Blåjeans, Om du var här, Kallt kaffe och Beskyddaren. Stämningen var verkligen på topp och det var skönt att se att Kent fortfarande är Sveriges i särklass bästa liveakt. På något konstigt sätt ger det en kick att se Kent live, om inte annat för humöret.

Nu är jag tillbaka i huvudstaden, på plats i lägenheten efter middag med Mia på söder. Det luktar lite bränt ute på balkongen men jag tror/hoppas inte att det är mitt hus som brinner. Nästa anhalt är duschen och sedan sängen så att kroppen orkar med ännu en vecka i verkligheten.