Go bloggie, it’s your birthday

Sedan starten 2005 har jag hunnit med att skriva fler än 500 inlägg här i bloggen, vissa klart mer intressanta än andra.

I dagarna fyller min blogg tre år i nuvarande form och jag inser att tre år går fruktansvärt fort samtidigt som mycket hinner förändras. Förra året på denna dag konstaterade jag att det nästan är uteslutande för min egen terapi som jag bloggar och det gäller fortfarande. Det är dock väldigt roligt att många väljer att följa mina olika äventyr regelbundet, även då det är hemskt glest mellan inläggen.

På dessa tre år har ungefär 114000 besök gjorts på bloggen och det senaste året har dessa besökare bland annat kunnat läsa om Lundakalaset som arrangerades i september, fått veta mina åsikter kring direktreklam och fått dela en fruktansvärd måndagkväll med mig. Den var riktigt hemsk, jag lovar!

Jag har bytt huvudsakligt jobb och som vanligt besökt Skåne ett flertal gånger. Dessutom har Kerstin fått post till min postlåda och blivit återfunnen tack vare bloggen. Galet. Slutligen i denna korta sammanfattning; Linus. En nära vän och kollega som hastigt försvann och lämnade efter sig ett stort tomrum – en av de få riktigt ledsamma händelser jag skrivit om i bloggen sedan starten.

Ett år går otroligt fort och nu lutar jag bara mig tillbaka och njuter av ytterligare 365 dagar i mitt liv. Det är toppar och det är dalar och de flesta reflekteras här i bloggen.

I backspegeln: Bloggen 1 år  Bloggen 2 år