Daniel vinner Idol 2007

Jag står fast vid min spådom; Daniel vinner hela Idol 2007. Han och Amanda sjunger i finalen och Daniel får 51% av rösterna. Det som hände ikväll var att TV4 spelade oss tittare ett spratt. På reprisen på söndag kommer det riktiga röstresultatet att visas och allt blir som det ska vara.

Nej, ärligt talat, vad var det egentligen som hände ikväll? Tävlingens starkast lysande stjärna röstades bort och jag kan inte för mitt liv förstå hur det gick till. Marie håller inte måttet och Andreas är fortfarande ingen klar artist (men på god väg!). Egentligen är det bara Amanda kvar som kan ta hem alltihop i Globen. Hoppas i alla fall att vi får se och höra mer av Daniel i framtiden.

Annars har det varit en ohälsosam vecka rent allmänt med allt annat än nyttig kost eller regelbunden dygnsrytm. Underligt egentligen, att kroppen pallar med. Jag borde verkligen tänka mer på hur jag mår efter alla år av sjukhus och elände.

Jobbet har sugit musten ur mig och nu ligger jag på sängen med laptopen och pustar efter en kväll tillsammans med mammsen, kyckling och en flaska rött. Blott en vecka kvar för mig i Södertälje, sen blir det inget mer radio-Robin på ett tag. Ska bli fruktansvärt skönt att få sätta tänderna i lite annat med (förhoppningsvis) förnyad kraft och motivation.