En stjärna fast ändå inte

Har haft MTV rullandes i bakgrunden hela dagen vilket ofrånkomligen lett till att jag fått upp ögon och öron lite extra för Beyoncé Knowles. Tidigare har jag inte sett henne som något speciellt utan snarare som plastig och "för mycket", men…

Beyoncé är sjukt säker på det hon gör (vilken röst, vilken scennärvaro!) och listan med radiohits kan göras riktigt lång (min senaste favorit är Irreplaceable).

Dessutom visade MTV en halvtimmes intervju med henne och jag slogs av hur jordnära och ödmjuk hon verkar vara. Det måste vara rätt svårt i hennes position. Beyoncé känns verkligen äkta och jag tror hon är en av de få nutida artister som kommer leva kvar länge framöver och bli lite av en legend. Hon och Shakira toppar just nu min lista över kvinnliga internationella artister.

Tummen upp!