Fredagsfyran – tema Höstmix

Trevlig liten mix av frågor i Fredagsfyran ikväll, så jag tar och svarar då… 🙂

1) Britney Spears skiljer sig nu från Kevin Federline. Inte en sekund för sent, enligt vissa. Bryr mig inte, säger andra. Vad säger du?
Nä, jag bryr mig väl inte nämnvärt. Det finns viktigare saker att tänka på än vem Britney Spears är ihop med.

2) Filmen “Borat” stoppas nu i Ryssland, men gör succé i resten av världen. Är filmen så hemsk att den inte borde få visas? (Alternativt: Tänker du se den?)
Jag har faktiskt inte fåt nåt grepp om vem eller vad Borat är. Inser nu att det är en film och jag tycker mig få fram någon löpsedel med bild på en gubbe med mustasch. Kan det stämma? Eh, jag tänker säkert se den, typ slötitta om/när den går på fyran om ett par år. Men inte på bio, nej. 🙂

3) Klimathoten blir allt tydligare. Gör du något själv (t.ex. åker bil mindre, använder energisparlampor) för att hjälpa miljön?
Det är klart att jag försöker tänka miljövänligt, vad jag än gör. Men det finns en gräns. Man måste få leva också och jag tror att jorden och livet har sina bestämda cykler. Dinosaurierna försvann av en anledning; likaså kommer inte vi finnas kvar för alltid. Det är meningen att vi ska leva och använda de resurser som finns – och naturligtvis aktivera vår överlevnadsinstinkt när den behövs. Personligen tycker jag väl att det finns större saker att fokusera på för att förbättra miljön, än om jag använder energisparlamor eller inte.

(Jag tycker jag är grymt miljövänlig som åker tåg varje dag.. 🙂

4) Vad ska du ha till middag i kväll?
Jag har redan ätit middag och det blev kinamat. Friterad kyckling, bambuskott, jordnötssås, sötsur sås, ris… mmhmhmm.