Fredagsfyran en måndag

Nu är det längesen jag gjorde en fredagsfyra, söndagsfemma eller torsdagssjua (finns det en sån?). Tänkte därför svara på den senaste fredagsfyran, eftersom jag sitter här och min kropp ändå inte vill gå och lägga sig, som det verkar.

Tema: Boende

1. Hur bor du (ex. villa, radhus, hyreshus) ?
Jag tror att det klassas som en villa. Eler ptja, sutterängkåk. Hus-som-sitter-fast-i-varandras-garage, typ. Men jag säger nog villa. Det låter coolt.

2. Med vem/vilka bor du med?
Jag bor med min mor Lena, hennes man Anders och snart 10 år gamla Felix.

3. Vad skulle du vilja bo i?
En svamp? En blomkruka? Eh? Allvarligt talat, jag tittar på lite olika alternativ för att kunna flytta till egen lya, så svaret får väl bli ”lägenhet” tills vidare.

4. Hur många gånger har du flyttat?
Två gånger, som jag kan minnas. En gång från en lägenhet på andra sidan stan, till en villa här ute på Tosterö. Andra gången flyttade vi bara några hundra meter, från den första villan till den jag sitter i för tillfället. Första flytten skedde någon gång runt 1993 tror jag (då var jag 7 år gammal). I huset där jag sitter nu flyttade vi in i början av 1999.