Robin goes kärleksradio <3

Någon gång under senare delen av veckan kommer jag göra min debut i ”riktig” kommersiell radio. DB Medias station Love 103,9 sänder kärleksmusik för större delen av Stockholm och jag har jobbat med stationens grafik och tekniska lösningar under en tid.

Nu är det dags att ta plats bakom mikrofonen och presentera lugn, skön och fräsch musik (eller som stationsrösten förklarar det; ”musiken du känner för”). Troligtvis kommer jag sända kvällstid, åtminstone till en början, och då troligen mellan 18 och 22.

Så, gillar du kärleksmusik; ratta in Love och njut av musiken! Frekvensen är, kanske inte helt oväntat, 103,9 men bor du utanför Stockholmsområdet kan du självklart lyssna via hemsidan www.love1039.se.

Gott nytt år till mina besökare! 🙂

Update: Ok, det blir någon dags fördröjning, måndag eller tisdag ser det ut att bli. Ni kan alltså sluta fråga varje timme nu. 😉