Jag hatar att åka buss

Just precis. Buss suger och är ett totalt värdelöst och allmänt skitdåligt sätt att ta sig fram på.

Okej, nu tog jag kanske i lite. Buss är nog riktigt bra för vissa, men faktum är att jag aldrig tyckt om att åka buss. Aldrig någonsin! Det hoppar, gungar, guppar, låter, brummar, gnisslar, skallrar och är alldeles för trångt. Dessutom går det sakta. Nej, tacka vet jag tåget som jag varit troget i 3 års tid nu. SJ rules!

Fast idag ska jag inte klaga. Sitter just nu på bussen till Enköping där sedan A-K hämtar upp mig. Tänkte ta en tur hem till henne i Bålsta och kika hur hon bor. Vi har ju bara känt varann i sisådär två och ett halvt års tid nu så det kan kanske vara dags. 😉

Tänk om det bara gick att ta sig dit på något bättre sätt… (Ja, körkortet är på gång så inga kommentarer om det tack. 😉

Och bussen skumpar vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *