ICE ICE baby!


Då var det återigen dags för Seven Broadcasting (ja, ni vet den där föreningen som jag lägger ner alldeles för mycket gratistid på bara för att det är sjukt kul 😉 att lansera en ny webbradiokanal.

Vi tänker börja bråka med de stora grabbarna på allvar nu. ICE heter den nya stationen, och den kommer spela den senaste hitmusiken inom hiphop, RnB, pop, rock och dance. Motsvarande kanaler på FM-bandet har tyvärr väldigt dåliga strömmar på nätet – dessutom sänder de en väldans massa reklam varje timme. Vi kör vår vanliga ljudkvalitet – 128 kb/s och saknar helt reklamavbrott. Klara konkurrensfördelar, alltså!

Skickade ut pressmeddelande om detta idag. Ska bli spännande att se vilka som snappar upp det. Dagens Media och On Air var snabba!

På måndag drar ICE igång på www.iceradio.se!