Cool telefon för nördar

Idag fick jag äntligen min Grandstream GXP-2000, en riktig monstervariant av en IP-telefon. Köpte den mest för att testa, och för att jag ska slippa använda en dosa mellan Internet och en vanlig analog telefon. Det blir ju inte alls lika roligt. Hur som helst, jag är exhalterad för det är en riktigt rolig telefon att leka med. Den har allt man behöver på skrivbordet! 🙂 Stöd för flera SIP-konton och 4 olika inkommande och utgående linjer. Alla vanliga callfeatures och en massa annat spännande.

Nu kan man ju bli ganska förundrad; ”hur kan man bli exhalterad över en… bordstelefon?”. Det är en ganska bra fråga men det är svårt att förklara. När man jobbar med IP-telefoni, telefonväxlar och sånt roligt, är det bara… underbart att leka med såna här saker.

Svårt att förstå för en icke-frälst!