Uttråkad och trött

Dags för lite status! Det är lördag, solen skiner ute och jag ligger här inomhus och kurerar mig.

Blev tvungen att opereras ytterligare i torsdags sedan något inuti magen gått sönder och det börjat läcka en massa vätska ut i kroppen. Lite frustrerande när man precis börjat må riktigt bra – nu är nån tillbaka lite på ruta ett.

Ändå känner jag mig vid gott mod och hoppas på att få komma hem under den kommande veckan, om inget annat dumt inträffar.

Anna-Karin och Nicklas var här nyss. Riktigt kul med lite besök, det blir mindre ensamt då. Sköterskorna tjatar om att jag ska gå upp och röra på mig men idag är det hopplöst. Hela kroppen känns slö och tung. Tänkte iallafall komma upp och ta en liten avdelningswalk strax, så inte blodet proppar sig eller något annat dumt.

Nu fick jag mersmak efter mer sällskap, så kom hit nu! 🙂