Min egen säng är underbar

Ta vara på er säng hemma! Var rädd om den och berätta för den ur mycket den betyder för dig… nåja, en överdrift kanske men faktum är att din säng är grymt underskattad! Det har jag märkt efter en månad på sjukhus. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren här igår var att slänga mig i sängen och bara njuta i någon timme. Åhh!

Hur som helst – jag är hemma nu i helgen på permission. Ska tillbaka till sjukan redan ikväll – men redan på måndag eller tisdag skulle jag tro att jag blir utskriven från sjukhuset för den här gången. Läkarna vill bara kolla mina provsvar ordentligt och försäkra sig om att jag mår bra (och tro mig, det gör jag!).

Det är grymt skönt att vara hemma i alla fall och nu har jag äntligen fått se Aroom, familjens café här i Strängnäs som öppnade någon dag efter min operation. När man varit med och planerat och fixat är det alltid trevligt att få se slutresultatet också.

När jag får komma hem ordentligt ska jag börja blogga om annat än njurar och sjukhus igen. Saknar att få berätta vad jag tycker om saker och ting, men orken har inte riktigt räckt till för det under den senaste tiden.