Fredagsfyran v31 2005

Veckans fredagsfyra handlar om mitt favoritämne (ehm, nåja): KLÄDER!

1. Tycker du det är lätt eller svårt att handla kläder?
Det är otroligt, hemskt och sjukt jobbigt. Jag är riktigt dålig på allt vad mode och design heter, vad som är ”inne”, storlekar, färger, ja allt som har med kläder att göra.

2. Var brukar du handla kläder?
JC, H&M, lokala butiker. Är lite ”låst” till någon kedja, direkt. Det skulle bara bli tråkigt. 99% av gångerna jag handlat kläder har jag haft mamma med mig som smakråd. Utan henne skulle jag inte klara av det. Pinsamt men helt sant.

3. Vilket är ditt favoritplagg?
Just nu älskar jag min tjocka Radioseven-collegetröja. Den är skön att ha på sig jämt och värmer gott under kyliga höstkvällar. Och så är den snygg. (och tro det eller ej, klädexperten Robin har designat trycket… tänk att jag vågade det…)

4. Har du någon gång haft planer på att sy egna kläder?
Kort svar; aldrig någonsin.