Beställt ny laptop

Usch, jag måste vara otursförföljd. Den bärbara datorn jag skriver på nu (Acer TravelMate 660) håller på att gå sönder helt. Hårddisken håller på att rasa (troligen pga överhettning inuti datorn, av okänd anledning). Det är andra gången på ett halvår som disken går sönder.

Just nu kan jag i princip bara surfa på datorn, att lyssna på musik eller liknande är omöjligt för då hänger inte disken med längre. Försökte med en CHKDSK inatt, men efter 12 timmar och bara ett par procent klart gav jag upp och beslutade mig för att köpa en ny dator.

På bara en månad har jag bytt mobilabonnemang, köpt en trasig mp3-spelare och blivit tvingad att beställa ny dator. Vad händer härnäst?

Nya datorn blev en Acer TravelMate 8104. Den verkar bra, och förutom disk-/värmeproblemen är jag grymt nöjd med Acers kapacitet, storlek och kvalitet. Håll nu alla tummar och tår för att jag blir nöjd och slipper problem… för den var inte billig.