Bloggtorka

Det händer nästan varje kväll att jag loggar in för att skriva ett blogginlägg, men ångrar mig för jag inte vet var jag ska börja. Vad ska jag blogga om egentlgen?

Jag skulle kunna skriva om att det är väldigt tyst och lugnt på jobbet om dagarna, när halva företaget är på semester. Tur är väl det, med tanke på att luftkonditioneringen verkar ha gått sönder. Själv har jag haft en veckas semester i New York hittills, två till blir det i slutet av augusti och början på september.

Jag skulle också kunna nämna att jag helt utan förklaring vaknade med blåtira på vänster öga här om dagen. Det såg ut som att jag varit inblandad i slagsmål på natten och gjorde hemskt ont. Idag har svullnaden gått ner en del och jag har varit Alvedonfri för första gången, men håll med om att det är lite läskigt?

Något annat jag skulle kunna blogga om är att jag och Johan åker till Tallinn på lördag. Båten heter M/S Romantica vilket gör mig lite nervös, men det kommer säkert bli hur bra som helst. Om inte annat hemskt skönt att komma bort från Stockholm ett slag.

Eller något helt annat, typ att jag ska till tandläkaren och operera bort visdomständer snart. Funderar på att göra som den här mannen och ta ansvar för bedövningen helt själv. Störtskönt…

Nåväl, det blev ju ett helt OK inlägg ändå.