Grattis Sanna!

När ska svenska folket lära sig att tänka ett steg längre? Det är väl självklart att fyra miljoner svenskar inte kan komma fram till en och samma telefonväxel samtidigt. Det har varit samma sak i alla år, även för ex-tittarsuccéer som exempelvis Bingolotto. Det påverkar alla som röstar, oavsett om favoriten är Frida, Sanna, Charlotte eller en konstig gubbe i shorts och knästrumpor. Väx upp, ok?

Jag tycker Melodifestivalen bara blir större och större för varje år och jäklar vilket startfält det var igår kväll. Jag hade för första gången svårt att bestämma mig för vem som skulle vinna och vem som hade varit bäst att skicka till Belgrad, de flesta låtar var riktigt bra. Till slut bestämde jag mig för Sanna Nielsen som fick min röst. "Empty room" är svår att inte sjunga med till och kommer nog bli något av en klassiker. Sjukt bra.

Jag brukar alltid hålla hårt på min princip att rätt låt alltid vinner, det är ju en demokratisk omröstning – men den här gången är jag lite bitter. Ska man se till den demokratiska omröstningen är ju Sanna gårdagens riktiga vinnare. Grattis!

Nu hoppas vi bara att Europa åter är redo för Charlotte P.