Party – söder om söder om söder om söder om…

Sitter och bläddrar igenom bilderna från gårdagens fest i Ystad och hittar ovanstående bild som föreställer två av mina närmsta vänner. Med den vetskapen kan man börja fundera på i vilka kretsar jag egentligen umgås men jag kan försäkra att det är helt okej människor vi pratar om. Möjligen galna och utan några som helst gränser, men helt okej.

Helgen spenderades alltså i Skåne. Jag och Sofia brummade ner med bilen i fredags kväll och var framme hos Erik i Sösdala sent på natten. Efter alldeles för lite sömn bar det iväg söderut. Vi fick en guidad biltur runt Österlen som är otroligt vackert oavsett tid på året.

Gårdagkvällen tillbringades hemma hos Anna H Kameltå och Fille i Ystad där det bjöds på plockmat, dryck och trevligt sällskap. Jag var nykter hela kvällen och kunde då notera att alla i sällskapet hade med sig minst en kamera till festen. Det borde därmed finnas extremt många bilder från spektaklet. Kvällen är troligtvis dokumenterad in i minsta detalj; varenda skrymsle i lägenheten har plåtats och minsta handrörelse finns på bild. Lite läskigt vid närmare eftertanke.

Idag gick resan hemåt igen. Fia slog rekord i sin Renault och körde Sösdala-Strängnäs på fem och en halv timme, om man räknar bort den tillfälliga sinnesförvirringen vid A6 i Jönköping samt matintaget i Linköping. En betydande del av bilfärden gick åt till att lokalisera närmsta MAX-restaurang (inte ens Eniro kunde ge ett vettigt svar) samt att försöka förstå sig på bilens inbyggda radio som inte alls uppförde sig logiskt.

Det var onekligen skönt att få komma bort lite, att bara ta en paus från vardagen i några dagar och slappna av i landets skönaste område utan att behöva tänka på jobb. Hoppas det blir av snart igen.

Bilderna nedan: Jag och Sofia samt värdparet Anna och Fille