Rapport från helgen

En svag känsla av gårdagsångest och en knappt kännbar huvudvärk är nu det enda som vittnar om gårdagens kalas i Lund. Sitter hemma i Strängnäs och sippar på kvällens femte glas med isvatten. Snart är förhoppningsvis vätskebalansen okej igen.

Lundakalaset blev jättebra och vi fick, ganska oväntat, ett helt strålande kalasväder. Lunds gator var fyllda med människor, unga som gamla och de flesta verkade faktiskt ha riktigt roligt, åtminstone inbillar jag mig det. De flesta artister var grymma och jag kan nu lägga till ett nytt band på listan över favorit-liveakter.

Senare på kvällen blev det efterfest på Grand Hotel och därefter efterefterfest på ett av hotellrummen. En GT och skånsk allsång (!) blev den ultimata avslutningen innan jag och Erik snubblade hemåt vid halvfyratiden. Jag är lite irriterad över att alla glas med dyr whiskey inte fixade till min förkylning, undrar om man kan reklamera och få pengarna tillbaka?

Imorse, när jag som bäst låg och tyckte synd om mig själv i soffan, kom Anna och Lotten upp till radion för att nyktra till. Yes, det snurrade fortfarande även för dem. De stackarna måste ha fått en chock när jag öppnade dörren nyvaken i gårdagens kläder. Under eftermiddagen fick vi tillsammans erfara att Pizzeria Viking i Lund måste ha Sveriges sämsta hemkörningservice. Drygt en timme för lite mat är inte okej.

Efter en fyratimmars tågresa är jag nu alltså hemma i lilla Strängnäs och imorgon blir det jobb som vanligt. Tittade just i min kalender och blev lite chockad av att hela den kommande veckan är tom. Absolut ingenting inbokat – än så länge – vilket är väldigt ovanligt. Kanske man nu hinner lägga lite tid på viktiga saker…