Working my way back

Det går bra nu. Eller, det börjar i alla fall kännas riktigt bra. Efter några månaders makalöst slit är vi äntligen igång med ny radiostation, ny studio nya programledare i Södertälje. Det till synes helt omöjliga pusslet faller så sakta på plats och snart är jag förhoppningsvis lite mindre tankspridd, något mer social och snäppet mer kreativ. Och så kanske jag hinner blogga lite mer också, vem vet?

Jobbet börjar alltså kännas på banan nu, men det skulle onekligen sitta rätt bra med en semester. Tänkte ta en långresa i vinter, kom gärna med förslag på resmål. Jag vill ha skönt väder men inte sådär äckligt varmt a la Asien, inte för turistexploaterat och god mat och dryck. Lanzarote i februari var bra men några grader för kallt. Typ.

Något som förvånar mig just nu är sköna Facebook som växer minst sagt explosionsartat. På bara några veckors tid har varenda en blivit medlem, inklusive vänner, ovänner, kollegor, kollegors kollegor/vänner/ovänner och gamla lärare (!). Helt galet och rätt imponerande.

Nu sovdags och så upp till en ny fullspäckad dag imorgon.