Två år med blogg

Nu har jag bloggat i nuvarande form under dryga två år. Ganska snabbt insåg jag att bloggen är perfekt självterapi i de stunder när jag är arg, ledsen, upprymd eller bara sjukt sugen på att skriva.

Det är nästan uteslutande för min egen skull som jag bloggar och inte för att många ska läsa. Att ha ett par hundra läsare per dag är dock en väldigt trevlig bonus även om jag fortfarande är lite förundrad över hur intressant mitt liv och mina tankar verkar vara. Totalt har jag skrivit 409 inlägg; 251 förra året och 158 detta. En nergång i antalet inlägg, med andra ord.

Den 7 juli 2005 sen smällde terroristbomber i London. Om det och sjuka resonemang i rättssalen vid våldtäktsmål bloggade jag för exakt två år sen. Ungefär ett år senare, den 9 juli 2006, fick Winamp berätta vem jag egentligen är. På dessa två år har jag bland annat hunnit med att:

vara ganska jättesjuk,
få ny njure,
börjat jobba med riktig radio,
försökt byta mobilabbonemang,
skrikit ut ilska i bloggen
och ägnat en hel kväll åt en radioantenn

Undrar hur de kommande två åren kommer se ut?