Torsdag, skratt, kvavt och hår

Jag vet inte vad det är för fel på mig idag. Jag skrattar åt allt och alla och de mest torra skämt blir hysteriskt roliga. Förmodligen är jag extremt övertrött, alternativt så hade någon blandat rosa piller i mitt morgonkaffe. 06:55 ringde jobbet med tekniska problem imorse och det första jag gör är att asgarva innan jag svarar. Det skrattet var nog dock mer i stil med "Det är inte sant…"

Nåväl. Jag, Johan och Johans kollega hade det trevligt i Kungshallen igår. Nu har även jag fingrat på en iPhone, det är väl något man bör ha gjort innan man dör? Jobb väntar resten av dagen och det är sådär äckligt kvavt och klibbigt i Södertälje idag. När ska den där sköna sommarvärmen komma egentligen?

Förresten, jag är nyklippt. Tröttnade på mitt självlockiga, tjocka, risiga hår som tog evigheter att bråka med på morgonen. Nu fick det bli kort igen. Här är en bild från tåget imorse:

Snart blir det Skåne och en kortis till Paris. Kanske borde packa… eller vad säger du Erik?