Värdet av hemligt telefonnummer

Sedan vi sålde Neno i slutet av februari har jag bara använt mobiltelefonen för inkommande och utgående samtal. Tidigare hade jag även ett 08-nummer som det ringde friskt på hela dagarna. Imorse fick jag för mig att aktivera detta telefonnummer igen, mest för att se om det fortfarande ringer säljare, skumma utlandsföretag och förvirrade personer som vill köpa gångjärn. Borde de inte ha gett upp efter dryga 3 månader av hänvisningston? Nejdå:

10:59 aktiverar jag telefonnumret i växeln.
11:13 ringer en säljare från Tele2. De har fortfarande alltså inte slutat ringa mig varje månad.
12:09 ringer en säljare från ett försäkringsbolag.
13:37 ringer någon från dolt nummer men jag hinner inte svara.
15:39 ringer någon mystisk salesperson från utlandet. 2 sekunders fördröjning gjorde dock att jag förmodligen lät retarded och han la på efter någon minut.

Min telefon måste vara motsvarigheten till en riktigt spamdrabbad e-postadress?