Mitt i natten, men lite bättre än sist

Nu börjar det kännas hyfsat hanterligt på jobbfronten igen – skönt. Under ett par veckor har det varit hysteriskt mycket att göra och alldeles för lite sömn. Visserligen ligger jag här nu, vaken vid tjugo i tre och har fortfarande inte försökt sova men det här inlägget är det absolut sista jag skriver, sen ska jag stänga av för kvällen.

Dagen började med telefonsamtal (som vanligt), inspelning av några telefonintervjuer, offertskrivande och sedan iväg till en mässa för företag i Södertälje. Det var kul att få träffa en massa nya människor och skapa bra och nyttiga kontakter. Imorgon är det fakturering för fulla muggar. Pengar, mat, woho! Blir även en lunch med Umeå-Stefan i Stockholm samt hämta en månads posthög på gamla kontoret.

Funderar på att sova mig igenom helgen. För en gångs skull har jag inget särskilt planerat och varför då inte slappa både lördag och söndag, kolla lite film och bara njuta av det som verkar bli riktigt härligt försommarväder? Nåväl, vi får se hur slappt det blir…