Bloggmuta i min mail

Från: Lina <info@xxx.xx>
Till: Robin Calmegård
Datum: 2007-01-10 18:58

Hej!

Jag hittade din blogg och undrar om du vill skriva ett litet inlägg med länk till (länk borttagen). Om du gör det så skickar jag en Trisslott till dig! =) Inlägget behöver inte vara längre än nån mening. Mitt enda krav för att skicka Trisslotten till dig är att du har en riktig länk till (länk borttagen) med länktexten ”underkläder” eller annat passande. Inlägget kan också vara om nån kategori eller produkt.

Om du vill göra detta så skicka en länk direkt till inlägget så att jag kan titta på det samt din adress dit vi kan skicka Trisslotten.

Om du inte är intresserad så får jag tacka för mig och hoppas att det fortsätter gå bra med ditt bloggande. =)

God fortsättning på det nya året
Lina Månsson

 

Klargörande: Jag skulle aldrig använda mina egna blogginlägg som reklampelare mot ersättning.

Ibland tipsar jag om siter jag tycker om, eller egna grejer som jag gärna vill marknadsföra – men att försöka betala mig för att tycka om en produkt eller tjänst är bara lönlöst. That will never happen.

Lina: Skicka gärna din trisslott till mig ändå. Robin Calmegård, Box 442, 10128 Stockholm. En trissvinst skulle inte vara helt fel inför semestern.