Men hallå!

Var det någon som såg Junior Eurovision Song Contest ikväll? Jag började titta av en ren slump och fortsatte mest för att se vad Sverige hade att bjuda junior-Europa på i år. Döm av min förvåning när 14-åriga Molly Sandén klev upp på scenen och öppnade munnen.

Insåg att jag hört hennes bidrag "Det Finaste Någon Kan Få" flera gånger på radio och tyckt att den varit riktigt fin. Aldrig har jag då reflekterat över den något närmare och visste absolut inte att låten kommer från juniorvarianten av Melodifestivalen. Trodde snarare att det var Carola, Sanna Nielsen eller någon annan tokrutinerad som sjöng. Fantastiskt bra!

Molly Sanden
Molly Sanden
 (foto: Scanpix)

Molly ägde men tyvärr räckte det inte ända fram. Däremot tror jag att vi kommer få se – och framförallt höra – Molly en hel del i framtiden. Amy Diamond i all ära men denna tjej verkar ha en utstrålning som är andra få förunnat och en röst som… ja, jag vet inte vad. Kan bara önska henne grymt med lycka till i framtiden!