TV4 målar om nästa måndag

Det är alltid lika trevligt när TV4 byter grafik- och ljudprofil i rutan, främst för att det brukar bli så fräscht. Jag tycker att nuvarande stil fortfarande håller måttet men eftersom jag tittar betydligt mindre på tv än genomsnittet bör jag nog inte uttala mig.

Saxat ur artikeln från fyrans pressavdelning:
Det nya temat är Välkommen till vår värld!, och det blir bland annat nya kanalvinjetter och ny musik. Tittarna bjuds in till en myllrande och sprakande värld som utspelar sig bakom kulisserna precis innan sändningslampan slås på. Det är en värld fylld av oväntade konstellationer och händelser.

Det verkar bli lite som hur TV3 profilerat sig de senaste åren med fokus på kända TV4-profiler i olika situationer. Smart om du frågar mig.

Den 18 september är det dags och premiären sker med hjälp av ett kortprogram klockan 17:43 (!).

Tidigare idag läste jag en artikel hos (tror jag) Resumé, Feber eller Dagens Media om killen bakom den nya grafiken och att den främst kommer gå i orange och röda nyanser. Lyckas dock inte hitta artikeln längre. Har den tagits bort månne?

Bilden: Ulrika Nilsson i den nya miljön, foto: Dan Kullberg/TV4