Stars are blind: hjäääääälp igen

Skandalprinsessan, hotellarvtagerskan och skådespelerskan (nåja) Paris Hilton har ju lanserats som musiker under året. ”Stars are blind” heter debutsingeln som faktiskt gått riktigt bra runt om i världen. Jag har, av ren princip, inte lyssnat på den och i det närmaste sprungit iväg när den kommit på radio.

Häromdagen trodde jag att faran var över och skruvade upp lite när låten kom på radio. SCHMOCK sa det så var jag fast. Shit, låten är ju riktigt bra. Nu har jag köpt hela hennes självbetitlade album för att höra hur resten låter. Hann lyssna på någon enstaka låt på tåget idag och visst, Paris är väl inget musikaliskt geni (vem trodde det anyway?) men vissa låtar är faktiskt helt ok.

Rubriken syftar på när jag råkade ut för en liknande grej i våras… är det här bättre eller sämre? 🙂