The Voice i min tv

Upptäckte i veckan att The Voice TV – till min stora glädje – har hittat in i Boxerpaketet och därmed i min tv. Fler musiktvkanaler är aldrig fel, de få gånger jag slår på tvn för att slötitta brukar det ofta bli en kanal med bara musikvideos. Hittills har jag kunnat välja mellan MTV, ZTV och VH1 och nu finns alltså även SBS tvkanal The Voice TV med i utbudet.

Sjysst musikprogrammering, ganska mycket i min smak, och trevlig grafik. Hittills har jag bara sett repriser av programmet ”Planet Voice” med Hakim från radioprogrammet The Voice Freak Show som programledare.

Jag vet inte vad ambitionerna är kring det redaktionella men jag såg en hemsk intervju på knackig engelska med ett amerikanskt band som uppträde på Hultsfredsfestivalen. Kanske man bör fundera lite mer kring (och satsa på) just den biten. Gör man det tror jag att svenska MTV plötsligt fått sig en riktig utmanare. Kritiken framför jag med viss reservation, jag har ju bara tittat ett par timmar en söndagseftermiddag hittills. Det bör nog vara bättre i veckorna.

Är för övrigt grymt nyfiken på de nya digitaltvkanalerna som håller på att startas upp just nu. Axess TV och Aftonbladet TV testsänder för fullt men jag har aldrig lyckats pricka in mitt tittande när sändningarna äger rum. Jag är verkligen ingen flitig tv-tittare. Det räcker gott med radio tycker jag…