Ha den äran

Idag fyller min blogg ett år i nuvarande form. Första posten den 28 juli 2005 handlade om Bengt.

Ska man sammanfatta det hela så har väl bloggen blivit ungefär som det var tänkt; en plats där jag skriver precis när, vad och hur jag vill. Jag skriver om och för mig själv och om andra vill läsa så är det egentligen bara en trevlig bonus. Genom att låta mig skriva ner tankar, funderingar och notiser fyller den sitt syfte gott och väl.

Bloggen fungerade kanonbra som informationskanal inför, under och efter min operation i september. Jag har dessutom, med anledning av ett par inlägg i höstas, blivit intervjuad till en kandidatuppsats skriven vid Stockholms universitet. Det tycker jag är lite coolt.

Under året har jag postat 251 inlägg, 32374 sidor har laddats och 19000 unika besökare har tittat förbi min enkla hydda på nätet. Kul!

Nu ser jag fram emot ytterligare ett år som aktiv bloggare. Skulle behöva snygga till sidan layoutmässigt snart och kanske fundera på att byta plattform från instabila Blogger, men förutom det tänker jag inte ändra på någonting. Det är ju trots allt innehållet som är det viktiga.