Söndag på en måndag och måndag på en tisdag…

Ja, för det är ungefär så det känns. Hela måndagen har känts som en extra söndag, som det alltid gör just vid långhelger. Två långhelger på rad är hemskt. Så mycket ledigt kan inte vara nyttigt…

Idag har vi firat Felix (bror) på 10-årsdagen. 10 år går sjuuuukt fort, lite för fort faktiskt. Det var ju inte längesen han låg där, helt nyfödd på BB?

Ni som känner mig väl vet att jag är allt annat än en morgonmänniska. Eller… jag fungerar så här: När jag väl har lyckats vakna och gå upp, är jag hemskt nöjd och känner hur skönt det är. Men vägen dit är längre än man kan tro. Jag sitter gärna uppe alldeles för sent eftersom jag jobbar som allra bäst vid den här tiden. (Ja, klockan är nästan två och jag borde sova för länge sen…)

Den senaste tiden har dock varit lite annorlunda.

I två veckor har jag sänt morgonprogrammet på Love istället för Göran som varit på Irland. Kan lova att det varit rätt spännande att gå och lägga sig varje kväll och inte veta säkert om man kommer vakna i tid morgonen efter. Det hela gick bra, jag försov mig inte en morgon (inte vad jag minns iallafall?!). Sändningarna går altid att diskutera men jag tror (hoppas) inte att någon fick ont i öronen.

Funderade ett tag starkt på att fortsätta gå upp före 6 på morgnarna (tro mig, det är skönt!), men med tanke på vad klockan är nu – natten till den första vardagen utan morgonsändning – så verkar det bara vara att glömma. Sova är ju skönt, men inte på kvällarna! 🙂

Det jag pysslar med för tillfället förutom att prata i radio, är främst allt-möjligt-arbete på webbhotellet Neno och en del grafiskt jobb med Love. Idag lanserade vi maj månads kampanj på Neno – länkar och bilder nedan.

Startsida
Kampanjsida 50%
Kampanjsida tävling

Vykort till alla kunder:


Slutligen en skön rad som jag upptäckte nyss på en av mina servrar:

1:37AM up 999 days, 3:05, 1 user, load averages: 0.36, 0.14, 0.10

😉