Den blomstertid nu kommer…

Äntligen har det anlänt! Solskenet, det gröna gräset, den molnfria himlen, kvittrande fåglar, utefrukostarna, uteluncherna och grillkvällarna, det glada humöret och… ja, helt enkelt sommaren!

Det låter kanske som en klyscha men Strängnäs är verkligen fint på sommaren. Idag blev det lunch på en av restaurangerna nere vid hamnen, med utsikt över alla båtar och folk som strosar vid vattnet. Underbart är bara förnamnet.

Nu letar jag bara efter en AC att ha här inne i mitt sovrum. Minns att det var olidligt varmt här inne förra sommaren och att jag flera gånger funderade på att hämta is i frysen och lägga i sängen. Sova var totalt omöjligt. Är det någon som har tips på en bra och förhållandevis billig AC, hojta gärna till!

Skickar iväg en liten hälsning till Erik och Steffi också; tack för god mat och trevligt sällskap i fredags. Det var nice! 🙂

(Jag försökte vara seriös och ta en fin sommarbild från verandan, men vår gata är så fruktansvärt tråkig så fick nöja mig med en suddig mamma ur fågelperspektiv. :))