…fredag, lördag, söndag, jubileumsmåndag!

Strax dags att sova och vila de sista timmarna innan vardagen drar igång igen, men först tänkte jag berätta om vad som hände i helgen och hur veckan ser ut.

Helgen tillbringades i vår vackra huvudstad. Eller ja, normalt är den vacker som få men i helgen var den mest bara kall och snöig. Det fullkomligen öste ner snö hela helgen och flingorna var stora som… jättestora snöflingor!

Jag, Johan, Jesper, Fredrik, Kina, Johanna, Micke O, Micke A och Johanna var ute i fredags kväll och firade Johan som precis fyllt år. Det blev lätt den bästa utekvällen på länge och vi hade det mycket trevligt. Resten av helgen tillbringades mestadels i soffan hemma hos Johan med nerdragna persienner, filt och TV. En riktigt skön slapphelg, vilket var längesen.

Måndag igen då, och dags för ett jubileum. Klockan 18:30 ikväll är det nämligen exakt 10 år sen jag pratade i radio för första gången som programledare och dagen till ära tänker jag offentliggöra hur jag lät i radio för 10 år sen. Det har bara funnits ett väldigt kort klipp ute hittills, men nu är det dags att släppa ett lite längre. Kommer i nästa post!