Jag lever!

Jag tänkte bara meddela att jag varken flytt landet, blivit utan internetuppkoppling eller helt enkelt gått och dött. Jag har bara inte hunnit skriva något här på länge. Å andra sidan har jag inte något intressant att rapportera heller, så min inaktivitet spelar ju mindre roll. Jag är mitt uppe i en period där många saker händer samtidigt och då finns tyvärr inte tiden till att skriva i en egoblogg jämt och ständigt. 😉

Förresten, Carrie Underwood – Inside Your Heaven är den låt som växt snabbast hos mig hittills i år. Carrie Underwood vann 2005 års upplaga av Idol i USA med just ”Inside Your Heaven”. Sedan jag började på Love för ett par veckor sedan har den gått från en låt att avsky till en av mina stora favoriter just nu. Det är ganska strongt, tycker jag.

En liten bonuslänk från mig (innan det är dags att nanna kudde ett par timmar och fortsätta jobba imorgon): Flash Classics – alla gamla flashklassiker man sett genom åren, samlade på ett ställe. Sjukt bra!