Helgens låtar


Förutom tidigare nämnd favoritlåt den här veckan (fröken Underwood), finns det två låtar som gått på repeat hela helgen hemma hos mig. Did You Love Me och helt nya We Think It’s Love, båda med Nathalie – tjejen med den hesa rösten som slutade någonstans i övre delen av top 10 av Idol 2004.

”Did You Love Me” släpptes i höstas men snappades tyvärr inte upp av radiostationerna i någon större utsträckning. När nu ”We Think It’s Love” släpps hoppas jag verkligen att få höra den spelas massor där ute för den är riktigt, riktigt bra. Go Nathalie!

www.nathalies.se

Förresten, för er som inte upptäckt det än så sänder jag nu även helger på Love; 12-16 både lördagar och söndagar. Lyssna i Stockholm på 103,9 eller via det där stora nätet som alla snackar om. Utlovar moderna kärleksballader varvat med prat om allt och inget – ungefär som vanligt. Mina pass på vardagkvällar fortsätter som vanligt.